Informatie

Organisatie LabourLawLands

Postbus 30435
2500 GK Den Haag
t. 070 – 373 80 63
e. info@labourlawlands.nl

Deelnamekosten

Aan het festival is een deelnemersbijdrage verbonden.
De deelnemersprijs bedraagt € 135,00 exclusief btw.

Deze prijs is inclusief onbeperkt koffie/thee/fris, lunch en diner, borrel en feest.

Inschrijven - LabourLawLands is volgeboekt! 

Alleen inschrijven voor de wachtlijst is nog mogelijk. U ontvangt bericht indien er een plek is vrijgekomen.
Wel een kaartje weten te bemachtigen? Een week voorafgaand aan het festival ontvangt u een definitieve bevestiging met praktische informatie.
Inschrijven voor de wachtlijst is uitsluitend mogelijk via het aanmeldformulier op deze website.

Opleidingspunten

De Orde van Advocaten en de Mediatorsfederatie Nederland kennen voor het programma van LabourLawLands punten toe. Voor de gehele dag zijn maximaal 7 opleidingspunten te behalen. Voor het verkrijgen van deze punten dient u zich te laten scannen met uw persoonlijke QR-code, zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van het festival. Zonder deze twee scanmomenten krijgt u geen punten. Afhankelijk van de tijd die u op het festival heeft doorgebracht krijgt u opleidingspunten toegekend. De QR-code krijgt u een week voor aanvang van het congres opgestuurd.

Deelname annuleren of wijzigen

U kunt u voor het festival op 21 november 2019 nog kosteloos afmelden tot en met dinsdag 1 oktober 2019. Dat kunt u doen door op de link te klikken in de e-mailbevestiging en de registratie aan te passen. Indien de annulering na deze data wordt doorgegeven, bent u de deelnamekosten van de inschrijving verschuldigd. Bij verhindering kan uw plaats worden ingenomen door een vervanger. U geeft de naam van de vervanger per mail door aan info@labourlawlands.nl.

Partners:

© 2019 LabourLawLands. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies