LabourLawLands 2019

 Wat een inhoudelijk feest

Meer dan 130 sprekers. Tachtig workshops. Twaalf uur speeltijd. Vier podia. Eén festival. En… het zit erop! LabourLawLands 2019: een – inhoudelijk – feest voor iedereen die zich bezighoudt met arbeidsrecht in Nederland.

Drukbezochte sessies compensatieregeling UWV en slapende dienstverbanden, angstaanjagend echte stakingstaferelen en verdiepende inzichten in ontslagvergoedingen om maar een paar activiteiten te benoemen. Tedtalks van aanstormend talent en een prachtige WWZ/WAB discussie met gezang, lach en intellectuele uitdaging. De inspirerende speech van Borstlap en het persoonlijke interview van Abbring met Koolmees. Kortom, alles wat de dagelijkse arbeidsrechtpraktijk rond de Wnra, Wwz en Wab raakt, kwam ter sprake tijdens LabourLawLands2019.

Alle presentaties en inzichten die tijdens LabourLawLands zijn gedeeld staan nu hier online.

Heb je bij de inschrijvingen aangegeven dat je punten wilde halen? Dan ontvang je van het Instituut voor Arbeidsrecht uiterlijk 18 december een certificaat per e-mail.

En kijk vooral de foto’s nog terug van al het sprankelende entertainment, de fijne foodtrucks, de inhoudelijke LabourLawLandsMarket en alle plenaire optredens op LabourLawLands live.

Maar het succes van het festival komt vooral van de festivalgangers. Daarom hulde en dank aan jullie allemaal! Jullie waren geweldig!

Bekijk de videocompilatie 1

Bekijk de videocompilatie 2

Bekijk het fotoalbum

LabourLawLands | Donderdag 21 november in Utrecht

Bekijk de instastorie

Partners:

© 2019 LabourLawLands. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies