Organisatie

LabourLawLands 2019 wordt georganiseerd door VAAN, VvA, VJAA, VA&R in samenwerking met UWV.

De LabourLawLands organisatoren zijn:

Ruben Houweling

Ruben Houweling is hoogleraar arbeidsrecht aan Erasmus School of Law (ESL) en voorzitter van de Vereniging voor Arbeidsrecht. Hij is verbonden aan DingemansvanderKind en raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Den Haag. Daarnaast zit hij in verschillende redacties, waaronder ArA, TAP en JIN. Hij is hoofdredacteur van AR Updates en Arbeidsrechtelijke Themata (AT). 

Chris Nekeman

Chris Nekeman is bestuurslid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en advocaat /partner bij Kennedy Van der Laan.  Daarnaast is Chris als docent verbonden aan de specialisatie opleiding Arbeidsrecht PAO Universiteit Leiden en annoteert hij o.a. medezeggenschapsrechtelijke uitspraken voor de JAR.

 

Charlotte E. Dingemans

Charlotte E. Dingemans is voorzitter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en founding partner van DingemansVanderKind. 

 

Ruben van Arkel

Ruben van Arkel is bestuurslid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en advocaat bij Pels Rijcken. Daarnaast is hij voorzitter van de Vereniging Haagse Arbeidsrechtadvocaten en docent voor de postacademische opleidingen Arbeidsrecht van Grotius en PALA.

 

 

Kim Hakvoort

Kim Hakvoort is voorzitter van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en advocaat bij DingemansVanderKind. Daarnaast is zij lid van de Raad van Advies voor de Rechtspraktijk van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen, en annotator voor de AR updates. 

 

Monique de Witte-van den Haak

Monique de Witte-van den Haak is advocaat bij Pels Rijcken. Zij is gespecialiseerd in arbeidsverhoudingen bij de overheid en heeft veel ervaring op het gebied van individuele en collectieve rechtspositie, medezeggenschap, reorganisatie, werkgeversaansprakelijkheid, gelijke behandeling en mediation.  Monique is voorzitter van de landelijke Vereniging voor Ambtenaar en Recht.

 

Marion van den Brekel

Marion van den Brekel is bestuurslid van de Vereniging Ambtenaar & Recht. Ze is oprichter van Van den Brekel advocaten, een nichekantoor gespecialiseerd in arbeidsverhoudingen voor de overheid en het bedrijfsleven. Daarnaast is Marion docent en vaste annotator van het Tijdschrift voor Ambtenarenrecht.

 

Alfons Kouwenhoven

Alfons Kouwenhoven is business adviseur bij de landelijke afdeling arbeidsjuridische dienstverlening van UWV. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het uitvoeringsbeleid van de UWV-ontslagprocedure en treedt regelmatig op als spreker.

 

Partners:

© 2019 LabourLawLands. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring | Cookies